Anoppi talossa pirtin pesi, vaikka ei kotona ollut

Valitse omaan
majoitustyyliisi sopiva palvelu:

Huolintapalvelu

Ulkoista asunnolla tapahtuva työ

Perustarvikkeiden täydennys

Vieraalla aina perustarvikkeet saatavilla

Hosting palvelu

Jos et kuitenkaan halua olla majoittaja...

Hotellitekstiilien vuokraus

Toimitettuna kohteeseen

Huolintapalvelu

Huolintapalveluasiakkaana toimit itse majoittajana, listaat kohteen ja hallinnoit varauksia. Anoppi hoitaa asunnolla tapahtuvan työn. Huolintapalvelu sisältää ylläpitävää vaihtosiivousta vieraiden välissä, hotellitekstiilien vuokrauksen majoituksen ajaksi sekä perustarvikkeiden täydennykset.

Kuuden vuoden kokemus majoittamisesta ja yli 7500 hoidettua varausta takaavat sen, että asuntosi jää seuraaville vieraille asianmukaiseen kuntoon.

Jokaiseen vaihtosiivokseen kuuluu:

Hotellitekstiilit

Asunnon siivouksen ohella myös pyykkihuolto on paljon aikaa ja resursseja sitova operaatio. Hyvin toimiessaan se kuitenkin takaa sujuvan majoittamisen. Siksi tarjoamme vieraillenne laadukkaat hotellitason vuodevaatteet ja froteepyyhkeet vaihtosiivouksen yhteydessä. Suoraan pesulasta tulevat mankeloidut, puhtaan valkoiset lakanat varmistavat vieraillesi parhaan ensivaikutelman ja mahtavat yöunet, joista he ovat valmiita maksamaan myös tulevaisuudessa.  Kunnon tekstiilit takaavat suosituksen myös seuraaville vieraillesi.

Tarvikkeiden täydennys

Siivouksen yhteydessä perustarvikkeet inventoidaan ja täydennetään seuraavan käynnin yhteydessä. Kun tahdot varmistua siitä, että asunnossasi on aina seuraavat perustarvikkeet saatavilla:

  1. vessapaperi
  2. talouspaperi
  3. käsisaippua
  4. astianpesuaine
  5. roskapussit
  6. kahvi
  7. suodatinpussit
  8. siivoustarvikkeet
  9. suihkusaippua
  10. shampoo

Hosting palvelu

Ulkoista majoittaminen 100 % meille. Hoidamme kaiken majoittamiseen liittyvän työn. Majoituksesta saatu tuotto jaetaan, joten kiinteitä kuluja ei synny ja saat tuoton 100 % passiivisesti ilman viestittelyä ja varausten hallinnointia. Tarvittaessa kalustamme asunnon. 

Hotellitekstiilien vuokraus

Vuokraa hotellitason petivaatteet sekä froteepyyhkeet ja vapauta aikasi pyykkihuollosta meille. Toimitamme tekstiilit kohteeseesi esimerkiksi koko viikon tarpeisiin. Tämä sopii asiakkaalle, joka siivoaa itse, mutta ei halua pestä vieraiden pyykkejä.

Älylukot

Asennamme Yale Linus- ja Pindora-älylukkoja siivoamiimme kohteisiin. Meidän kauttamme saat kumppanuushintaan Pindora älylukot.

Pakettiin kuuluu puhelimella ohjattavan älylukon toimitus, asennus ja opastus.

Lukon asentaminen ei tarvitse isännöitsijän tai taloyhtiön lupaa. Lukko ei vaadi poraamista, joten se on myös helposti poistettavissa.

Asennus tapahtuu olemassa olevan lukon päälle. Asennuksen jälkeen lukko toimii edelleen normaalisti myös  avaimella. Älylukolla onnistuu myös alaoven avaus!