Kysy Anopilta

Kuinka kauan siivous keskimäärin kestää?

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että yksiön tai pienen kaksion siivoamiseen menee yksi tunti. Koska asuntoa siivotaan useasti eli aina vieraiden jälkeen, tunnin siivoamisella saadaan asunto siistiin kuntoon. Isommissa asunnoissa katsotaan tilanne tapauskohtaisesti. Siivoamiseen menevään aikaan vaikuttaa asunnon profiili, kuten kylpyhuoneiden määrä ja mahdolliset erityispiirteet kuten iso määrä lasipintaa. Emme ole juuri koskaan viihtyneet luudan varressa yli kahta tuntia yhdessäkään asunnossa siisteydestä tinkimättä.

Mikä on sopimusasiakkuus ja mikä on kertakäynti?

Sopimusasiakkuus tarkoittaa sitä, että me siivoamme automaattisesti kaikki vaihdot. Sopimusasiakkaana saat mielenrauhan, koska sinun ei tarvitse stressata löydätkö siivoojan tai huolehtia palvelun tasosta. Ilmoitat vain meille varaukset jotka saat, ja me hoidamme loput.

Kertakäynti puolestaan tarkoittaa sitä, että tehdään yksittäinen siivous erikseen kysyttäessä. Toisin kuin sopimusasiakkaana, kertakäynnin saatavuutta emme luonnollisesti voi taata, ja kertakäynneissä on myös kahden tunnin minimi veloitus. Myöskään petivaatteita emme toimita kertakäynnin yhteydessä.

Miten varaukset ilmoitetaan?

Sopimusasiakkaana saadessasi uuden varauksen, ilmoitat siitä WhatsApp-viestillä määrättyyn ryhmään. Tässä ryhmässä ovat ainoastaan sinä ja meidän Anoppi-botti. Viestiin kirjoitat vieraan saapumisajan, uloskirjautumisajan, sekä vierasmäärän. Käytössämme oleva robotti kerää tämän tiedon ja laittaa sen eteenpäin meidän järjestelmään. Varauksen ilmoittamiseen meille menee siis noin minuutti aikaa. Helppoa kuin Whatsappaaminen!

Millaisella varoitusajalla pääsette siivoamaan?

Varoitusaika on arkisin klo 16:00 edellisenä päivänä ja viikonloppujen osalta klo 16:00 perjantaina. Tarkoittaa sitä, että arkisin klo 16:00 on viimeinen mahdollinen aika ilmoittaa huomenna tulevista vieraista ja perjantaina klo 16:00 on viimeinen mahdollinen aika ilmoittaa lauantaina ja sunnuntaina tulevista vieraista.

Milloin siivous tehdään, kun vieraat lähtevät vai kun uudet tulevat?

Ensisijaisesti siivoukset tehdään check-out päivänä, jotta voit ottaa mahdollisimman nopeasti uudet vieraat sisään ja pitää varausasteen korkeana. On myös hyvä päästä asunnolle mahdollisimman pian vieraan jälkeen ja varmistaa, että vesihana tai ikkuna ei ole auki ja että valot on sammutettu.

Mikäli seuraavaa varausta ei ole tiedossa, laitetaan petivaatteet aina maksimi vierasmäärälle saataville. Petivaatteet kuitenkin laskutetaan aina todellisen vierasmäärän mukaisesti.

Hoidatteko myös avaimen luovutuksen vieraille?

Emme hoida avaimen luovutusta vieraille. Vieraan sisäänkirjautuminen onnistuu joko asuntoon asennettavan älylukon avulla tai asunnon ulkopuolelle esimerkiksi metallikaiteeseen tai polkupyörään kiinnitettävän avainboksin avulla. Neuvomme ja opastamme näiden käytöstä mielellään lisää. Mikäli näiden turvallisuus arvelluttaa, niin emme ole 3500 vaihdon aikana törmänneet kertaakaan minkäänlaisiin väärinkäytöksiin näiden osalta.

Onnistuuko siivoukset myös viikonloppuisin?

Ehdottomasti. Palvelu on saatavilla seitsemänä päivänä viikossa!

Onnistuuko majoittaminen, vaikka en itse asu samassa kaupungissa?

Ilman muuta! Mitään esteitä majoittamiselle ei ole, vaikka asuisit eri maassa. Palvelumme perus kulmakivi on se, että majoittajana et tarvitse minkäänlaista läsnäoloa.

Hoidatteko myös vieraiden kanssa viestinnän ja laaditteko ilmoituksen, ja entäs kalustaminen?

Sinulle asiakkaana jää ilmoituksen laatiminen sekä varausten hallinta kuten hinnoittelu. Tahdomme että asiakkaana sinulla on ohjat käsissä ja pystyt itse vaikuttamaan ansioihin 100 prosenttisesti. Automaattiviestien ansiosta vieraasi saavat esimerkiksi sisäänkirjautumisohjeet automaattisesti, kun he vahvistavat varauksen. Hyvin harvoin varsinaista viestittelyä joutuu vieraiden kanssa harrastamaan. Majoittajana oleminen on todellisuudessa hyvin passiivista ja tuottoisaa asuntosijoittamista.

Tarjoamme kalustuspalvelua. Noudamme, roudaamme ja asennamme kalusteet sekä sisustamme asunnon urakkahinnalla. Myös valokuvaus onnistuu yhteistyökumppaineiden kautta. Pystyt siis laittamaan asuntosi majoitukseen täysin etänä!