Kysy Anopilta

Haluan ostaa pelkän siivouksen. Onnistuuko se?

Valitettavasti me emme myy ollenkaan siivousta. Tätä varten on siivousyritykset. Myymme asuntosijoittajille mahdollisuutta vuokrata kalustettua asuntoa lyhytaikaisesti.

Teettekö siistiä jälkeä? Minulle on tärkeää saada aina 5/5-arvostelu siisteydestä

Teemme varmasti siistiä jälkeä – ei meitä muuten olisi olemassa. Jos sinulle on kuitenkin tärkeintä saada aina 5/5-arvostelu siisteydestä, suosittelemme tekemään siivoukset itse niin pääset aina haluamaasi lopputulokseenJos tahdot maksimoida tuottosi ja minimoida työmäärän, olemme sinulle täydellinen yhteistyötoveri. Arvosteluihin liittyen huomioitavaa on lieveilmiö, jossa vieraat reklamoivat kohteista saadakseen majoittajalta rahallista hyvitystä ja pyrkivät näin pienentämään omia majoituskulujaan. 

Mikä on sopimusasiakkuus ja mikä on kertakäynti?

Sopimusasiakkuus tarkoittaa sitä, että siivoamme automaattisesti kaikki vaihdot. Sopimusasiakkaana saat mielenrauhan, koska sinun ei tarvitse stressata, löydätkö siivoojan, tai huolehtia palvelun tasosta. Ilmoitat vain meille saamasi varaukset, niin me hoidamme loput.

Kertakäynti puolestaan tarkoittaa sitä, että teemme yksittäisen siivouksen erikseen kysyttäessä. Sopimusasiakkuudesta poiketen emme luonnollisestikaan voi taata olevamme juuri tuolloin saatavilla. Kertakäynneissä on myös kahden tunnin minimiveloitus, emmekä toimita petivaatteita.

Miten varaukset ilmoitetaan?

Kun saat sopimusasiakkaana uuden varauksen, ilmoitat siitä WhatsApp-viestillä määrättyyn ryhmään. Tässä ryhmässä ovat ainoastaan sinä ja meidän Anoppi-bottimme. Viestiin kirjoitat vieraan saapumisajan, uloskirjautumisajan sekä vierasmäärän. Käytössämme oleva robotti kerää tämän tiedon ja laittaa sen eteenpäin järjestelmäämme. Varauksen ilmoittamiseen meille menee siis noin 30 sekuntia. Helppoa kuin whatsappaaminen!

Millainen varoitusaika teillä on?

Varoitusaika on klo 16.00 edellisenä päivänä. Tämä tarkoittaa sitä, että klo 16.00 on viimeinen mahdollinen aika ilmoittaa huomenna tulevista vieraista. Tätä myöhemmin ilmoitetetusta varauksesta peritään hinnaston mukainen kirjausmaksu.

Milloin siivous tehdään: kun vieraat lähtevät vai kun uudet tulevat?

Ensisijaisesti siivoukset pyritään tekemään aina check-out-päivänä. Näin voit ottaa nopeallakin aikataululla uudet vieraat sisään ja pitää varausasteen korkeana. On myös hyvä päästä asunnolle mahdollisimman pian vieraan jälkeen ja varmistaa, että vesihana tai ikkuna ei ole auki ja että valot on sammutettu.

Mikäli seuraavaa varausta ei ole tiedossa, laitetaan petivaatteet aina maksimi-vierasmäärälle saataville. Petivaatteet kuitenkin laskutetaan aina todellisen vierasmäärän mukaisesti.

Hoidatteko myös avaimen luovutuksen vieraille?

Vieraan sisäänkirjautuminen onnistuu joko asunnon oveen asennettavan älylukon avulla tai asunnon ulkopuolelle kiinnitettävällä avainboksilla. Boksi voidaan lukita esimerkiksi metallikaiteeseen tai polkupyörätelineeseen. Neuvomme ja opastamme älylukon ja avainboksin käytössä mielellämme lisää. Mikäli niiden turvallisuus arveluttaa, voimme kertoa, ettemme ole yli 7000 vaihdon aikana törmänneet kertaakaan minkäänlaisiin väärinkäytöksiin.

Onnistuuko siivous myös viikonloppuisin?

Ehdottomasti. Palvelu on saatavilla seitsemänä päivänä viikossa!

Onnistuuko majoittaminen, vaikka en itse asu samassa kaupungissa?

Ilman muuta! Mitään esteitä majoittamiselle ei ole, vaikka asuisit eri maassa. Palvelumme perimmäinen kulmakivi on se, että majoittajana et tarvitse minkäänlaista läsnäoloa.

Hoidatteko myös vieraiden kanssa viestimisen ja laaditteko ilmoituksen Airbnb:hin? Entäs kalustaminen?

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta. 

Majoittaja-asiakkaana sinulle asiakkaana jää ilmoituksen laatiminen, varausten hallinta ja hinnoittelu. Sinulla on ohjat käsissä ja pystyt itse vaikuttamaan asioihin sataprosenttisesti. Automaattiviestien ansiosta vieraasi saavat esimerkiksi sisäänkirjautumisohjeet automaattisesti, kun he vahvistavat varauksen. Vieraiden kanssa joutuu hyvin harvoin varsinaisesti viestittelemään. 

Ostat meiltä hosting palvelun. Me tehdään kaikki työ majoittamiseen liittyen ja asunnosta saatu majoitustuotto jaetaan. 

Kalustuspalvelu katsotaan tapauskohtaisesti. Kysy lisää!